Till toppen
Teknikstöd

Din professionella underleverantör av digitala tjänster

Avabravas kompetenta och erfarna team kan understödja och stärka upp er när det blir teknisk avancerat, när tiden inte räcker till eller när ni t.ex. vill ha input med nya friska idéer för strategi, design, funktionalitet och teknik.

Noggranna, lojala och erfarna

Noggranna, lojala och erfarna

Vi har många års erfarenhet av att inta rollen som underleverantör till huvudleverantörer.

Som huvudleverantör äger ni förstås kunden och vi agerar varsamt och lojalt i kulisserna. Vi kan medverka ”undercover” som en del av er organisation och under ert namn och domän eller som uttalad underleverantör. Ni väljer vad som passar er bäst vid varje givet tillfälle.

I prestigelöst och nära samarbete skapar vi lösningarna i framkant med marknadsledande teknik, moderna digitala verktyg och arbetssätt.

Trygghet i alla led

Trygghet i alla led

Med samma villkor och avtalsstruktur i samtliga leverantörsled och ända fram till slutkunden säkras bra och trygga affärsrelationer. Därmed elimineras alla riskmoment för er. Därutöver gör ni förstås valfritt entreprenadpålägg och tillägg för tjänster, produkter och månadsavgifter för licensavgifter, drift, säkerhet, backup och serviceavtal.

Vi erbjuder riktigt bra och generösa partnervillkor för premiumlösningar med marknadsledande Microsoft .NET teknik. Läs mer på ShopSetup Commerce & CMS

Vi är DIN resurs

Vi är DIN resurs

Avbravateamet är ett härligt gäng exceptionella och samspelta talanger som kan understödja och stärka er med erfarenhet, kompetens och struktur.

Vårt strategiteam hjälper till att ta ut rätt kursriktning i inledande möten och i efterföljande workshops kartlägger och detaljerar vi tillsammans. Vi arbetar tryggt och säkert med ”user story mapping” och i andra moderna tekniker.

BRING TEAMS TOGETHER, ANYTIME, ANYWHERE.

Visualisera med klickbar prototyp

Visualisera med klickbar prototyp

Ibland kan det vara svårt att beskriva en idé, funktion, mm med ord, texter och bilder.

Med vårt webbaserade prototypverktyg producerar vi snabbt och enkelt klickbara och interaktiva prototyper utifrån trådskisser för både webbsidor och appar.

Vi bygger prototypen och ni följer och kommenterar arbetet online efterhand. Med en klickbar prototyp får ni en tydlig ”look and feel” för projektet och interaktiva funktioner säkerställs.

Avabrava är din kompetenta och pålitliga och utvecklingspartner.
Vi levererar säkra, innovativa och skräddarsydda lösningar av högsta kvalité.

Kundcase:
Loyalty Group / Postkodlotteriet, MoccaMaster, Wernersson Ost, mm

Program Saas:
Strategi, e-handel och webbutveckling med Microsoft .NET, Javascript och WordPress WooCommerce.

Program arbetsverktyg:
Microsoft Teams, Trello, mm.

Stäng fönster