Till toppen
Wernersson ost - Smakful design och inspirerande webb

Case Wernersson ostNoggrant utvalda ostar

Passion för smak och kvalitet har varit grunden för Wernersson Ost i mer än 90 år.

Plattform
ShopSetup Commerce & CMS
Moduler & Funktioner
Filter avancerat
Rekommendationer AI
Internsök med sökordstaggning
Receptmodul
FAQ modul
Medarbetaremodul
Anpassningar
Utökat designpaket
Anpassad produktkatalog
Integrationer
Wernersson Ost ERP
www.wernerssonost.se

Koncernen Wernersson Ost köper in, förädlar och marknadsför ett brett, attraktivt, internationellt profilerat ostsortiment till kunder i Norden och Baltikum. Wernersson Osts kärnvärden är Tradition, Utvalt, Smakrikt och Effektivitet.

Wernersson Ost ville erbjuda konsumenter digitala tjänster som stärker företaget, stärker varumärken samt ökar omsättningen och skapar automatiserade processer. Loyalty Group blev huvudleverantör i projektet och Avabrava fick uppdraget att understödja med strategi, design och webbutveckling.

Behov

Wernerssons ost var i behov av en väldigt hög nivå på sin lösning med optimerad SEO funktionalitet på sidnivå där allt i lösningen automatiskt blev korrekt taggat för optimal sökmotoroptimering.

Man var också i behov av anpassade moduler för produktkatalog, receptmodul och medarbetarmodul med dedikerad databasarkitektur för att möjliggöra väldigt enkel användarvänlig administration.

Ett krav på den dedikerade arkitekturen var att ge koppling och relevans mellan recept, produkter och innehåll på sajten för att avsevärt underlätta administrationen.

För att möta konkurrenssituationen och för att klara av de övergripande målen med den nya webbplatsen efterfrågades ett utökat designarbete med en mycket hög nivå på designen i kombination med äkta responsiv design.

För att möta konkurrenssituationen och för att klara av de övergripande målen med den nya webbplatsen efterfrågades ett utökat designarbete med en mycket hög nivå på designen.

Tobbe Ekberg, Creative director ecommerce & web, Avabrava

Mål, delmål och lösning.

Design
Webbplats med utökat designpaket inklusive design/utveckling HTML för modulerna. Produktexempel och designförslag för landningssidor. Noga genomarbetad design och layouter ner på detaljnivå för att optimera attraktion och professionell känsla.

Internsök med sökordstaggning
Kundanpassad internsök kompletterad med sökordstaggning som täcker upp för felstavningar och synonymer vilket sammantaget ger en bättre sökupplevelse.

Anpassad produktkatalog
Genomtänkt och kundanpassad produktkatalog för ostar som ökar attraktion och funktionalitet. Sammantaget ger detta en bättre kundupplevelse. Databasmodul som ger en enkel och effektiv administration.

Receptmodul
Genomarbetad och kundanpassad receptmodul för ostar som ökar attraktion och funktionalitet vilket sammantaget ger en bättre kundupplevelse. Databasmodul som ger en enkel och effektiv administration.

FAQ modul
Kundanpassad FAQ modul för ostar som ökar attraktion och funktionalitet. Ger sammantaget en bättre kundupplevelse. Databasmodul som ger en enkel och effektiv administration.

Medarbetaremodul
Genomarbetad och kundanpassad som ökar attraktion och funktionalitet. Ger sammantaget en bättre kundupplevelse. Databasmodul som ger enkel och effektiv administration.

Framtida lösningar

Wernersson Ost vill fortsätta och utveckla sitt företag med digitala tjänster för kunder, partners och internt. Efterhand som de nya lösningarna och funktionerna lanseras återkommer vi med mer information. Spännande fortsättning följer…

Se även


E-katalog B2B Bodbörsen

E-handel B2B och B2C Bluemarket

Stäng fönster