Till toppen
Om oss

Vi skapar digital affärsnytta!

Bättre konvertering, ökad försäljning och automatiserade processer

Header News

Avabrava är en digital byrå med kontor i Lund och med kunder i Malmö, Göteborg och Stockholm och allt däromkring. Vi hjälper våra kunder igång, vidare och framåt – i stora som små projekt, från idéer till färdiga produktioner. Vi skapar kommunikation och digitala lösningar som gör skillnad.

Kort om Avabrava

Kort om Avabrava

 • 20 års erfarenhet av arbete med strategi, e-handel och webbutveckling.
 • Ett kunskapsföretag med gedigen kompetens och erfarenhet.
 • Levererat hundratals lösningar som skapar digital affärsnytta, ökad försäljning, bättre konvertering och automatiserade processer.
 • Erbjuder flexibla och kundunika premiumlösningar.
 • Implementerar och utvecklar med marknadsledande teknik.
 • Producerar genomtänkta och hållbara lösningar i driftsäker miljö.
 • Proaktiv och strategisk partner.
 • Arbetar professionellt, säkert och kostnadseffektivt.
 • Kvalificerad och servicemedveten personal ger professionell support.
 • Bygger trygga och långsiktiga kundrelationer.

Läs gärna mer om Avabrava aktuella kundcase och referenser för att få en känsla för hur vi skulle kunna hjälpa just ditt företag.

Vår affärsidé

Vår affärsidé

Avabravas affärsidé är att utveckla, producera och tillföra affärsnytta och ökande försäljning med marknadsledande teknik och webbaserade produkter för e-handel, webbplatser, webbutveckling samt tillhörande produkter och tjänster.

Avabravas tjänster och produkter ska ge utrymme för individuella önskemål med hög prestanda, bejaka Internets alla möjligheter, vara användarvänliga, konsumentorienterade och kunna kommunicera med andra system.

Avabravas webbaserade administrationsprogram ska vara säkra, enkla och roliga att arbeta med.

Belöning och drivkraft

Belöning och drivkraft

Vi är övertygande om att man blir bra på det man tycker är roligt. Vi har levererat hundratals e-handels- och webblösningar och våra kunder förväntar sig, och får, konkreta resultat av de lösningar som vi levererar.

Prestanda, fullkontroll kontroll, skalbarhet och flexibilitet

Prestanda, fullkontroll kontroll, skalbarhet och flexibilitet

Grundkomponenterna i vårt produktutbud är egenutvecklade och äkta individuella installationer med marknadsledande teknik. Detta garanterar hög prestanda, full kontroll och flexibilitet. Detta gör det möjligt för Avabrava att tillgodose alla individuella önskemål ner på minsta detaljnivå och så långt tekniken tillåter.

Det innebär också att vi kan erbjuda mindre lösningar i ett inledande skede och samtidigt ge möjlighet till obegränsad utbyggnad och skalbarhet i ett senare skede. Vi bygger ofta komplexa lösningar med hög funktionalitet och koppling till affärssystem etc. Vi arbetar professionellt, säkert och kostnadseffektivt.

Historik

Avabrava startade sin verksamhet våren 2000, efter två års förberedelser i framför allt vad det gäller utveckling av programvaran ShopSetup Commerce & CMS. Det var insikten om att e-handel kommer att bli en vedertagen verklighet för merparten av företag som födde idén till företaget. Dessutom var det tydligt att it-branschen saknade kunskaper om hur konsumenter och butiker fungerar.

Avabrava har efterhand breddat sin utbud med fler plattformar och systemval. Programvaran ShopSetup Commerce & CMS har parallellt utvecklats till en modern e-handelsplattform med CMS, SEO verktyg, sök och relevans och med hundratals installationer.

ShopSetup Commerce & CMS har en ultrasnabb e-handelskärna med full flexibilitet för moduler, funktioner, anpassningar och integreringar. E-handelsplattformen är idag ett självständigt projekt, med egen webbplats och partnerprogram.

Framtiden

Framtiden

Vårt mål är att bibehålla, och ständigt förstärka, vår position som en av Sveriges vassaste leverantörer av e-handelslösningar, webbplatser och webbutveckling. Vårt mål ska infrias genom att:

 •  Tillhandahålla riktigt bra produkter och tjänster
 • Arbeta professionellt, säkert och kostnadseffektivt
 • Ge riktigt bra kundsupport
Stäng fönster