Till toppen
Övriga Tjänster

Kvalité med fokus på kundnytta

Övriga tjänster

Avabrava har bred kunskap och gedigen erfarenhet inom digital tjänster. Förutom arbete inom vår kärnverksamhet med strategi, e-handel och webbutveckling understödjer vi även med teknik och design, 3D konfigurator, plattformsutveckling, prototypbygge och workshops.

Därtill finns vi till hands med övriga tjänster enligt nedan och ofta i nära samarbete med partners och branschkollegor i vårt breda nätverk.

Lite av det vi också hjälper till med...


SEO & SEO rådgivning

Vi är uppdaterade med aktuella och generella regler för att lyckas med sökmotoroptimering. Därtill samarbetar vi med ett flertal SEO-experter.

Sociala medier

Sociala medier är en kanal av många att använda i din kommunikationsplanering. Vi understödjer med syfte, mål, plan och genomförande.

Nyhetsbrev & Automatisering

Nyhetsbrev är en bra kanal för att skapa och bibehålla starka kundrelationer. Nyfiken på verktyg för automatiserad marknadsföring?

Statistik

Statistik för besökare och försäljning finns i ett komplett grundutförande. Vi skräddarsyr individuella vyer, rapporter, mm efter önskemål.

PIM & MDM

Vi hjälper till med rätt vägval för Product Information Management. Vi har färdiga integrationer mot de flesta öppna PIM-systemen.

CRM

Vi hjälper till med rätt vägval för Customer Relation Management. Vi har färdiga integrationer mot de flesta öppna CRM-systemen.

Integrationer

Avabrava har gedigen kompetens och erfarenhet av integreringsarbete mot moderna och öppna affärssystem och andra tredjepartstjänster.

Betallösningar

Avabrava har gedigen kompetens och erfarenhet av integreringsarbete mot alla de moderna och öppna betalningslösningarna.

Logistik

Avabrava har gedigen kompetens och erfarenhet av integreringsarbete mot alla de moderna och öppna logistiklösningarna.

Teknik & webbhotell

Vi erbjuder kraftfulla och säkra webservermiljöer via certifierade underleverantörer – både individuella och dedikerade servermiljöer.

Domänregistrering

Avabrava understödjer med domänstrategi, domänregistrering, DNS, SSL-certifikat och domänbevakning med domänförnyelse.

Trycksaker & logotype, mm

I vårt gedigna partnernätverk finns duktiga företag och talanger som understödjer med trycksaker, framtagning av grafisk profil och logotype.

tobbe_ekberg

Avabrava skapar och levererar alltid tjänster av hög kvalité med fokus på kundnytta och merförsäljning.

Vår ambition är att skapa långsiktiga och trygga kundrelationer genom att leverera tjänster och service utöver det vanliga.

Tobbe Ekberg, Creative director ecommerce & webb, Avabrava
Stäng fönster